O nas

Działamy od wielu lat dla Was

Nasza historia

Pod Kasztanami to magiczne miejsce znajdujące się na przedmieściach Opola. Nasza historia rozpoczęła się w 1991 roku, a samą organizacją przyjęć zajmujemy się od 20 lat. Swoją nazwę lokal zawdzięcza bliskiemu towarzystwu drzew kasztanowca, które dodatkowo dodają miejscu odpowiedni klimat oraz bliskość z naturą.
Od 2004 roku nasza oferta poszerzyła się o organizację przyjęć okolicznościowych oraz szkoleń, co stało się naszą specjalnością i pasją. Dysponujemy dwoma salami, które zostały zaprojektowane z myślą o potrzebach naszych klientów.
Dzięki połączeniu doświadczenia, pasji i zaangażowania naszej firmy jesteśmy w stanie zapewnić najwyższą jakość usług i atmosferę, której nie sposób pomylić z żadnym innym miejscem. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług i doświadczenia wspaniałych chwil wraz z nami.
Imprezy okolicznościowe

Organizujemy przyjęcia weselne, komunie, chrzciny, imprezy pracownicze i wiele innych!

Hotel

Posiadamy 12 miejsc noclegowych. W tym pokój specjalnie przygotowany dla nowożeńców.

Nowoczesny wystrój

Do dyspozycji gości mamy dwie sale, które doskonale nadają się do organizacji różnego rodzaju imprez, od kameralnych spotkań biznesowych po duże wesela i bankiety.

Nasze specjalności

Na przestrzeni lat zdobyliśmy niezbędne doświadczenie, które pozwala nam na zapewnienie obsługi na najwyższym poziomie, dzięki czemu możecie bawić się bez ograniczeń.

WESELE

Zaślubiny to wyjątkowy dzień dla każdej Pary Nowożeńców, dlatego staramy się, by każde zorganizowane u nas przyjęcie miało niepowtarzalny charakter, aby goście czuli się wyjątkowo w ważnych dla nich chwilach.

IMPREZY FIRMOWE
W Restauracji Pod Kasztanami możesz zorganizować imprezę lub szkolenie firmowe. Zapewniamy wyśmienitą kuchnię, profesjonalną oprawę dopasowaną do charakteru spotkania oraz odpowiednie nagłośnienie.

Poznajmy się bliżej

Nasz zespół składa sięz doświadczonych pracowników oraz kucharzy, którzy na co dzień dbają o to, aby oferowana przez nas usługa była na najwższym poziomie.
chef-2

Tony Gordon

chef-1

Mike Tomskin

chef-3

Edward Solo